czesc mam taki problem moja skoda jest wyposazona seryjnie w xenony i mialem lekka stluczke z przodu ale xenon swiecil i samopoziomowanie tez po odebraniu od lakiernika reflektor wogole nie dziala ani jedna zarowka sie nie siweci od strony kierowcy natomiast drugi reflektor wszystko dzial wyciaglem na zewnatrz reflektor i przychodzia do niego dwie wtyczki jedna 4 pinowa i druga taka wieksza. W 4 pinowej nie ma zadnego napiecia natomiast w drugiej jakies sa patrzylem na bezpieczniki sa ok. Natomiast reflektor ktory dzial ma tylko jedna wtyczke i ta duza. Co teraz mam zobic w czym jest problem musze to naprawic bo mi sie jutro trasa szykuje
Co to jest za wąż?
Zwiń
X
-
Co to jest za wąż?
Pomóżcie mi w idyntyfikacji węża. Potrzebuje najlepiej numer katalogowy a jak nie to przynajmniej nazwe tego węża. Na załączonym ponieżej zdjęciu pokazałem w czym jest problem. Zielona strzałka to miejsce w którym na łączniku cieknie olej ale to nic bo z drugiej strony gdzie jest czerwona strzałka wąż jest cały zerwany;/ Zauważyłem to wczoraj przy zmienianiu świec najgorsze że nie wiem ile na tym juz jeżdze. Sorki za jakość fotek ale niestety robione telefonem. Z góry dzięki za pomoc
Pozdrawiam
-
-
w srode ide kupic ja akurat teraz mieszkam w czechach i zobacze ile tutaj za to zaplace mysle ze nie bedzie tak zle:P jak kupie to dam znac ile zaplacilem
[ Dodano: Pon 13 Paź, 08 12:31 ]
jednak dzisiaj bylem, tutaj tez na zamownienie i wychodzi na polskie 220zl ale to nic najwazniejsze zeby auto bylo dobre
znalazlem tez na internecie fajna stronke z czesciami do skody
[ Dodano: Sro 15 Paź, 08 13:38 ]
dzisiej odebralem ten waz i jedak zaplacilem na polskie 140zl tylko teraz tak patrze na ten numer katalogowy i mam 06A 103 217 G i teraz nie wiem czy on jest troche inny niz ten 06A 103 217 A czy poprostu w czechach maja inne oznaczenia!? ale jak na to patrze to wypada na ten sam w sumie w sobote dowiem sie jak bede zmienial gozej bedzie jak nie bedzie pasowac.
Komentarz
-
-
Witam
Właśnie strzeliła mi ta odma. Przy rozbieraniu wpadło mi coś do środka. Metalowy oring czy tam pierścień wyciągneliśmy, natomiast pozostaje kwestia ile gumowych części tam wpadło bo całe to było sparciałe. I co teraz? czy filtr to wyłapie, czy będzie źle pójdzie to dalej?
1.6 bfq
pozdrMKIV 1,9 agr
MKVI 2.0 cbdc
Komentarz
-
Komentarz